ZomerBBQ

ZomerBBQ

Onze jaarlijkse BBQ werd dit jaar gehouden in het nieuwe pand van Cremer Speciaalmachines B.V te Lisse.

Gastheer Fred Cremer en zijn vrouw verwelkomden alle leden hartelijk in de oude hal waar de afgelopen jaren zovele producten werden samengesteld.
Na een aperitief konden de vroege aanwezigen alvast mee met de eerste rondleiding. In de tussentijd stroomde de hal vol en was het een gezellige bedoening. Traditiegetrouw werd de jaarlijkse BBQ gehouden inclusief partner, en de meeste partners waren aanwezig.

Ver na half acht was Fred pas weer terug met de eerste groep, sommigen begonnen zich al zorgen te maken. In de tussentijd had de andere groep de tijd om alvast te genieten van al het lekkers dat Eric Heemskerk met zijn catering van To Meat voor ons bereidde.
Broodjes pulled pork werden uitgedeeld, en daarna kon er genoten worden van op de BBQ gegrild vlees. Salades en sauzen maakten het geheel af.

Nadat Fred Cremer zelf iets gegeten had, ging hij de rest van de groep voor in de rondleiding. Deze tweede groep was een stuk groter dan de eerste en het duurde daarom ook langer voordat Fred zijn pronkstuk aan iedereen had laten zien. Met recht mag Fred trots zijn op de nieuwe fabriekshal met al zijn slimmigheden en nieuwe apparatuur en machines. Voor de komende decennia is het bedrijf weer klaar voor de cliëntèle.

Wederom een succesvolle en gezellige jaarlijkse BBQ.
 


Tekst en Foto's PvT