Uitgaansdag Rotterdam

Uitgaansdag Rotterdam

In mei hielden we een uitgaansdag in verband met de viering van het eerste lustrum. De activiteitencommissie had een leuke dag in elkaar gedraaid rond een bezoek aan de Rotterdamse haven.

Om half twaalf vertrok een super-de-luxe touringcarbus van Brouwer (met dank aan John) met ca 55 leden naar de Kop van Zuid om van een uitgebreide lunch te genieten in Hotel New York. Daarna werden we opgewacht op een rondvaartboot met dakterras voor een toer door de havens. Het mooie weer joeg menig lid naar het terras vanwaar het uitzicht op de havens prachtig was. De Waalhaven was het decor met zijn grote containerschepen. Daarna voer de boot een stuk landinwaarts over de Nieuwe Maas tot net voor de Kuip.

De volgende stop was het statige schip de SS Rotterdam, waar we een borrel hielden op de achtersteven. Het was een gezellige bedoening. Na een uitgebreid diner in één van de prachtige restaurants was het om 22:00 tijd om huiswaarts te keren. Iedereen die mee was, heeft een bijzonder gezellige dag meegemaakt en bij de vraag wie er volgend jaar NIET mee wilde op weer zo’n dag bleven alle handen als vanzelfsprekend naar beneden.
 


Tekst en Foto's PvT