April 2016: Limes Internationaal

April 2016: Limes Internationaal

Onze spreker van deze avond in april 2016 is Age Seinstra, partner en mede-oprichter van Limes (uitspraak: Laaimz), een bedrijf dat zich bezighoudt met zakendoen over de grens en alles wat daarbij komt kijken op het gebied van belastingen, verzekeringen, HR enz.

Als mede-oprichter is het logisch dat hij trots is op het pand van Limes en dat wilde hij illustreren met een filmpje waarin getoond wordt hoe het gebouwd is. Helaas verliep dat niet vlekkeloos, waarop hij onverrichterzake verder ging met zijn verhaal.

In het kort liet hij alle facetten van de bedrijfsactiviteiten de revu passeren, om daarna te vragen of er nog vragen waren. Wat erop leek een wel heel erg korte presentatie te gaan worden, zette zich daarna voort met een aantal praktijkvoorbeelden.
De manier waarop Age zijn verhaal doet, toont zijn betrokkenheid bij de klant. Waar anderen vaak willen scoren in deze business, is het Age juist om de klant te doen.

Nadat zijn presentatie ten einde is, weet onze secretaris het filmpje alsnog te starten en kunnen we de Timelapse bekijken van de bouw van het pand.
Tekst: PvT